0475 25 21 28

 051 56 68 00

Alkover

Verhuur van tenten

Wij verhuren zowel traditionele feesttenten als sailcloth tenten in verschillende groottes en stijlen voor diverse types evenementen, festivals en feesten.

Ons assortiment gaat van beperkte eenvoudige tentopbouw zoals bv. inkomtenten en beurstenten tot compleet ingerichte tenten met elegante aankleding. Dit kan eerder klassiek zijn of met een strak interieur.


Plaatsing mogelijk met diverse toebehoren

De kwalitatieve tenten van Alkover kunnen aangeleverd worden met de nodige toebehoren: vloer met of zonder tapijt, verlichting en verwarming.

Daarnaast beschikken we ook over podia, verwarmingstoestellen, dansvloeren en lopers. Liever speciale terrastenten, eventueel zonder bevestiging in de grond? Ons ervaren team zorgt ervoor.

Sailcloth tenten

“Wij verhuren exclusieve sailcloth tenten voor je events, kwalitatief en zorgvuldig opgebouwd.”

Alkover biedt geschikte tenten aan voor elke gelegenheid. Onze sailcloth, of silhouette, tenten zijn ruim en elegant. Bij ons ontvang je een waaier aan mogelijkheden. Tenten met knappe, golvende lijnen, een exclusief karakter van klasse en een open sfeer.


Ideaal voor privéfeesten en bedrijfsfeesten

Door hun magische uitstraling zijn deze sailcloth feesttenten uiterst geschikt voor bruiloften, maar ook voor netwerkevenementen, festivals, bedrijfs- en privéfeesten. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, flexibel voor gebruik en mogelijk voor grote en kleinere evenementen.

Je vindt Alkover overal: aan de kust, maar ook in de regio’s van Brugge, Gent en Antwerpen.


Waterdicht, windbestendig en diverse groottes

Silhouette tenten zijn een variant van de stretchtent en worden opgezet met massieve houten steunpilaren. Ze kunnen aangekleed worden met stabiele cassettevloeren of andere tentvloeren. Dankzij transparante, oprolbare zijzeilen kan de tent volledig afgesloten worden. Een houten vloer nodig? Bij ons kun je deze ook los van de tent huren.

Alle tenten zijn waterdicht, windbestendig en zijn verkrijgbaar in verschillende groottes:

- 2,44m hoog x 14m breed​
- 2,44m hoog x 10m breed

Traditionele tenten

“Een traditionele tent kan naar wens worden afgewerkt tot een luxueus en feestelijk geheel.”

Elk feest, elk evenement mag er eentje zijn om nooit te vergeten. Dat maakt Alkover samen met je mogelijk. Onze traditionele witte tenten zijn geschikt voor elke feestelijke bijeenkomst. Afhankelijk van de capaciteit van je event, kun je kiezen uit verschillende groottes en afwerkingen.


Vlot logistiek proces

Ons gespecialiseerd team staat klaar voor de volledige opbouw en afbraak en zorgt ervoor dat het logistiek proces zo vlot mogelijk verloopt. Ook voorzien we de mooiste aankleding zowel binnen als buiten.


Elk event een prachtige feestruimte

Een houten planken vloer, terras, dansvloer, aankleding en verlichting? Wij toveren de tent om in een prachtige feestruimte. Niet te vergeten: het huren van een toiletwagen of sanitaire wagen bij je tent, eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen.

Kleurenkaarten

Bekijk onze uitgebreide kleurenkaart van onze tapijten.

Download hier de kleurenkaart.

Contacteer ons

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankleding van je feesten, dan ben je bij ons aan het goede adres. Alkover verzorgde reeds duizenden feesten. Onze tevreden klanten zijn onze referentie!

Depot
Ichtegemstraat 32
8610 Kortemark
0475 25 21 28
051 56 68 00
info@alkover.be

Maatschappelijke Zetel
Alkover bvba
Ieperstraat 17
8610 Kortemark

Wij komen vrijblijvend bij u langs!