0475 25 21 28

 051 56 68 00

Alkover

Verhuur van tenten

Wij verhuren zowel traditionele feesttenten als Sailcloth tenten in verschillende groottes en stijlen voor alle festiviteiten. Ons assortiment gaat van kleine eenvoudige tentopbouw bvb inkomtenten, beurstenten tot totaal ingerichte tenten, klassiek of strak aangekleed. Onze tenten kunnen worden aangeleverd met vloer, verlichting en verwarming. Tevens beschikken we ook over podia, verwarmingstoestellen, tapijten, dansvloeren, lopers enz. Liever speciale terrastenten (zonder bevestiging in de grond)? Bij Alkover kan u terecht.

Sailcloth tenten

“Wij verhuren exclusieve Sailcloth tenten voor uw evenementen, kwalitatief en zorgvuldig opgebouwd.”
Voor elke gelegenheid hebben wij een geschikte tent. Onze silhouette tenten zijn ruim, elegant en bieden een waaier aan mogelijkheden. Doordat ze in verschillende afmetingen bestaan, zijn deze tenten zeer flexibel en geschikt voor zowel kleine als grote evenementen.

De elegante golvende lijnen, het exclusieve karakter en de open sfeer karakteriseren elke tent. Door hun magische uitstraling zijn deze feesttenten uiterst geschikt voor bruiloften, maar ook voor netwerkevenementen, festivals, bedrijfs- en privéfeesten.

Deze tenten zijn een variant van de stretchtent en worden opgezet met massieve houten steunpilaren. Ze kunnen aangekleed worden met stabiele cassettevloeren of andere tentvloeren. Dankzij transparante, oprolbare zijzeilen kan de tent volledig afgesloten worden. Een houten vloer nodig? Bij Alkover is het ook mogelijk om de tentvloer los van de tent te huren.

Al onze tenten zijn waterdicht, windbestendig en komen voor in verschillende groottes (2,44m hoog x 14m breed en 2,44 hoog x 10m breed).

Traditionele tenten

“Een traditionele tent kan naar wens worden aangekleed en afgewerkt tot een luxueus en feestelijk geheel.”
Elk feest, elke evenement is er eentje om nooit te vergeten en dat maakt Alkover mogelijk. Onze traditionele witte tenten zijn geschikt voor elke feestelijke bijeenkomst. Afhankelijk van de capaciteit van uw event, kan u kiezen uit verschillende groottes en afwerkingen. 

Ons gespecialiseerd team staat klaar voor de volledige opbouw en afbraak en zorgt ervoor dat het logistiek proces zo vlot mogelijk verloopt. Ook voorzien we de mooiste aankleding zowel binnen als buiten. Een houten planken vloer, terras, dansvloer, aankleding en verlichting? Wij toveren de tent om in een prachtige feestruimte. Niet te vergeten uiteraard is een toiletwagen of sanitaire wagen te huren bij je tent, eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen!

Kleurenkaarten

Bekijk onze uitgebreide kleurenkaart van onze tapijten.

Download hier de kleurenkaart.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankleding van uw feesten, dan bent u bij ons aan het goede adres. Alkover verzorgde reeds duizenden feesten. Onze tevreden klanten zijn onze referentie!

Depot
Ichtegemstraat 32
8610 Kortemark
0475 25 21 28
051 56 68 00
info@alkover.be

Maatschappelijke Zetel
Alkover bvba
Ieperstraat 17
8610 Kortemark

Wij komen vrijblijvend bij u langs!