0475 25 21 28

 051 56 68 00

Alkover

Sanitaire wagens

Alkover is gespecialiseerd in een volledige luxeservice op het gebied van mobiele sanitaire voorzieningen voor publieks- en bedrijfsevenementen. Een kleine luxe wc-wagen of grotere sanitaire wagens voor een groot evenement? Door onze jarenlange ervaring adviseren wij u met raad en daad!

Zoekt u meer luxe voor uw gasten en beschikt u over water, riool en elekticiteit? Dan is onze volledig ingerichte luxe sanitaire wagen iets voor op uw evenement. Ook de aankleding van onze toiletwagens kan worden aangebracht in het thema van uw feest met LED-verlichting in diverse kleuren.

Alkover beschikt over tonnen ervaring als dienstverlener in België. Wij beschikken over diverse toiletwagens en voorzieningen die voldoen aan de gestelde kwaliteitsvoorwaarden. Onze toiletwagens worden gebracht en geplaatst naar wens en zijn volledig en gebruiksklaar. We leveren kwalitatieve diensten en coördineren onze werkzaamheden op een professionele manier. Netheid en hygiëne: een service die gewaardeerd wordt door uw gasten!

Contacteer ons

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankleding van je feesten, dan ben je bij ons aan het goede adres. Alkover verzorgde reeds duizenden feesten. Onze tevreden klanten zijn onze referentie!

Depot
Ichtegemstraat 32
8610 Kortemark
0475 25 21 28
051 56 68 00
info@alkover.be

Maatschappelijke Zetel
Alkover bvba
Ieperstraat 17
8610 Kortemark

Wij komen vrijblijvend bij u langs!