0475 25 21 28

 051 56 68 00

Alkover

Aankleding en afwerking van tenten en gebouwen

Een privéfeest, bruiloft of stijlvolle receptie in uw bedrijf? U beschikt over al dan niet over een feestruimte, maar de feestelijke aankleding ontbreekt? Wij bekleden onze tenten en alle openbare, private hallen en bedrijfsruimten voor elk event, van gezellige personeelsfeesten tot exclusieve evenementen. Dankzij onze glazen systeemwanden zorgen wij voor een stijlvolle entree bij het binnenkomen van uw loods of hal.

Tenten

Voor het bekleden van het interieur, het stofferen en draperen, kan u beroep doen op ons, zowel voor onze traditionele tenten als Sailcloth tenten. Een dynamisch en ervaren team staat voor u klaar met oog voor detail en creativiteit.

Organiseert u een bepaald themafeest met een bepaalde voorkeur? Eenvoudig, modern, strak of kleurrijk... We transformeren uw tent tot de perfecte feestlocatie. U en uw gasten zullen versteld staan!

Gebouwen

Plant u uw evenement in een hal, loods of grote ruimte en wilt u de poort op een praktische en toch stijlvolle manier afsluiten? Huur één van onze glazen systeemwanden, ze voorzien de ruimte van een elegante inkom.

De glazen systeemwanden van Alkover bestaan uit modules die gemaakt worden met stalen ramen en veiligheidsglas en worden voorzien van een dubbele deur. Door het modulesysteem past de systeemwand op alle poorten. Zo zakt de poort in de hoogte tot aan de wand en wordt de breedte van de poort aangepast naargelang het aantal modules die naast elkaar geplaatst worden, met een maximum van 6 modules.

“Onze modulaire systeemwanden geven de ontbrekende stijlvolle uitstraling aan de inkom van uw feestgebouw.”

Tapijten en kerklopers

Wij maken gebruik van kwalitatieve stoffen en tapijten in verschillende kleuren. Van kerkloper tot beurstapijt, we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is. Onze aankleding en drapages gebeuren op een professionele manier èn met gevoel voor kleur en stijl.

Kleurenkaart

Alle tapijten en lopers worden afgeleverd met degelijke ondergrond en een beschermingsfolie die eenvoudig te verwijderen is.

Download hier de kleurenkaart.

Contacteer ons

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankleding van je feesten, dan ben je bij ons aan het goede adres. Alkover verzorgde reeds duizenden feesten. Onze tevreden klanten zijn onze referentie!

Depot
Ichtegemstraat 32
8610 Kortemark
0475 25 21 28
051 56 68 00
info@alkover.be

Maatschappelijke Zetel
Alkover bvba
Ieperstraat 17
8610 Kortemark

Wij komen vrijblijvend bij u langs!