0475 25 21 28

 051 56 68 00

Alkover

Aankleden tenten en gebouwen

Een stijlvolle receptie in uw bedrijf? U beschikt over de ruimte, maar de feestelijke aankleding ontbreekt? Samen met ons dochterbedrijf ALVERKO bekleden wij alle openbare, private hallen en bedrijfsruimten voor elk evenement. Dit kan gaan van gezellige personeelsfeesten tot exclusieve evenementen. Ook voor het bekleden, stofferen en draperen van tenten kan u beroep doen op ons. Een dynamisch en ervaren team staat voor u klaar met oog voor detail en creativiteit.

Wij maken gebruik van kwalitatieve stoffen en tapijten in verschillende kleuren. Van kerkloper tot beurstapijt, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is. Onze aankleding en drapages gebeuren op een professionele manier èn met gevoel voor kleur en stijl.

Organiseert u een bepaald themafeest met een bepaalde voorkeur? Eenvoudig, modern, strak of kleurrijk... Wij transformeren uw gebouw tot de perfecte feestlocatie. U en uw gasten zullen versteld staan!

Tapijten en kerklopers

Kleurenkaart

 
Alle tapijten en lopers worden afgeleverd met degelijke ondergrond en een beschermingsfolie die eenvoudig te verwijderen is.

Contacteer ons

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de aankleding van uw feesten, dan bent u bij ons aan het goede adres. Alkover verzorgde reeds duizenden feesten. Onze tevreden klanten zijn onze referentie!

Depot
Ichtegemstraat 32
8610 Kortemark
0475 25 21 28
051 56 68 00
info@alkover.be

Maatschappelijke Zetel
Alkover bvba
Ieperstraat 17
8610 Kortemark

Wij komen vrijblijvend bij u langs!